Агентът на Гарет Бейл каза, че уелсецът няма да напуска Реал през януари


Агентът на Гарет Бейл каза, че уелсецът няма да напуска Реал през януари
Снимка: Guliver/GettyImages

1971 0

Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет заяви, че уелсецът „няма да ходи никъде“ през януари и е малко вероятно да напусне „Кралския клуб“ през лятото. Барнет е говорил пред ESPN и е споделил, че няма да се стигне до трансфер на крилото през зимата, въпреки слуховете за интерес към Бейл от Мейджър Сокър Лийг.

През последните дни ‘El Desmarque’ пусна новината, че Лос Анджелис Галакси и клуба на Дейвид Бекъм Интер Маями са сред тези, които ще се борят за подписа на национала на Уелс. 30-годишният играч има 245 мача за Реал Мадрид за 6 години и половина в клуба. През лятото играчът бе близо до напускане на клуба, като интерес имаше от китайския Джиангсу Сунинг, но до сделка не се стигна. Бейл има договор с „Белия балет“ до 2022-та година, като Барнет заяви, че клиентът му по-скоро би останал в Мадрид до края на договора си, отколкото да напусне клуба в близко бъдеще.

Уелският национал не пътува с отбора на Реал Мадрид до Саудитска Арабия за турнира за Суперкупата на Испания. Ето каква е причината.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички