Какво има да реши Зидан преди важния реванш между Реал Мадрид и Манчестър Сити в Шампионска лига?


Какво има да реши Зидан преди важния реванш между Реал Мадрид и Манчестър Сити в Шампионска лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

1531 0

Реал Мадрид стана шампион на Испания след страхотно представяне след подновяването на сезона, но само известно време след това "кралския клуб" продължава със сериозните изпитания, този път в неговия турнир - Шампионска лига.

Реал има изключително тежък мач-реванш от осминафиналната фаза в турнира срещу английския гранд Манчестър Сити. В първия сблъсък "гражданите" победиха с 2:1, а на 7 август двата отбора ще решат крайния победител. Преди това обаче Зинедин Зидан има да взима важни решения за състава си:

Менди или Марсело - това е единствената дилема в защитата на Реал Мадрид за двубоя. Менди завърши сезона по изключително силен начин и дори вкара, но Марсело вече е възстановен от своята контузия.

Иско или Валверде - в случай, че Зидан избере схемата 4-4-2, то той трябва да включи партньор за Каземиро, Кроос и Модрич. Валверде е по-дефанзивен, докато Иско контролира топката и ще е полезен в нападение.

Азар или Винисиус - белгиецът не може все още да покаже най-доброто, на което е способен, а контузиите имат огромна роля за това. Все пак, почти със сигурност, ако е здрав, ще бъде предпочетен пред намиращия се в страхотна форма Винисиус.

Асенсио или Родриго - в случай, че Зидан избере схемата 4-3-3, то тогава някой измежду двамата ще бъде вместен по десния фланг на нападението. По-вероятно е този някой да бъде Асенсио.

Междувременно, УЕФА сподели дали е под заплаха реваншът Манчестър Сити - Реал Мадрид след коронавируса на Мариано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички