Зидан за кризата в нападение за Реал: Искахме само един играч


Зидан за кризата в нападение за Реал: Искахме само един играч
Снимка: Guliver/GettyImages

1612 0

Летният трансферен прозорец приключи без Реал Мадрид да осъществи покупката на нападател. Мнозина очакваха след продажбата на Алваро Мората да се стигне до привличането на таран, но сделка така и нямаше. Това остави Зинедин Зидан единствено с Карим Бензема и неопитния Борха Майорал. Сега проблемът е още по-сериозен, тъй като френският нападател се контузи и няма да играе в следващия един месец.

В последните мачове отборът бележи много трудно, като това се видя и срещу Валенсия, и срещу Леванте - много положения, но ниска ефективност пред гола. И, логично, Зизу беше попитан какво се случва с Реал Мадрид.

"Искахме да имаме нападател и това беше Алваро Мората. За съжаление, той не искаше да остане. Не успяхме да вземем негов заместник, но съм доволен от селекцията, с която разполагаме", сподели старши-треньорът по време на пресконференция преди старта на Шампионска лига.

"Не сме зависими от Кристиано Роналдо, но всички знаете кой е той и какво може. Имаме обаче много играчи и аз се интересувам всички да играят на ниво. Що се отнася до Борха - утре ще е в състава за мача", каза Зидан относно кризата в нападение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички