Новият любимец на "Бернабеу" едва не пропуснал дебюта си за Реал, а причината е...


Новият любимец на "Бернабеу" едва не пропуснал дебюта си за Реал, а причината е...
Снимка: Guliver/GettyImages

1847 0

Новоизлюпената суперзвезда на Реал Мадрид Марко Асенсио едва не е изпуснал дебюта си за "белия балет". Както е известно, испанският национал вкарва във всеки турнир, в който се появи за пръв път, но страхотната серия можеше изобщо да не започне за Суперкупата на Европа срещу Севиля преди година.

В любопитно негово интервю той разказва, че изключително много обича да спи на обяд, за да се чувства свеж през целия ден. И този негов навик едва не го обрича през 2016 година в първия официален мач за сезона.

"В деня, в който трябваше да дебютирам за Реал Мадрид срещу Севиля за Суперкупата на Европа, заспах. Много обичам сиестата и веднага бях заспал, като останалите момчета стояха в автобуса и ме чакаха. Охраната на хотела успя да ме събуди, но тогава си мислех - това беше, сега няма да играя. Когато Рамос ме видя, просто каза: "Момче, на нищо не приличаш", каза Асенсио с усмивка, цитиран от "AS".

Именно този двубой беляза блестящия старт на кариерата на Асенсио, който се наложи като ротационен играч още през миналия сезон, вкара куп важни голове и неговото израстване дори наложи продажбата на Хамес Родригес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички