Зидан: Титлата в Ла Лига ще се реши в последния ден от сезона


Зидан: Титлата в Ла Лига ще се реши в последния ден от сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1110 0

Реал Мадрид вече е едноличен лидер в Ла Лига с преднина от 2 точки, след като в неделя вечер победи отбора на Еспаньол. Наставникът на "белия балет" Зинедин Зидан обаче не бърза да се вълнува от толкова рано, като заяви, че титлата ще се решава до последния двубой.

"Няма как да си мисля, че сме спечелили Ла Лига, това ще бъде решено в последния ден от сезона. Вижте колко трудно бе да се играе срещу отбор, който е в дъното на класирането. Никога не можеш да си сигурен в това първенство", заяви Зидан и коментира великолепната асистенция на Карим Бензема за гола на Каземиро.

"Не съм изненадан от нищо, което прави Карим. Той е играч, който измисля нещата на терена, контролът и пасът бяха страхотни. Може да бъде един от моментите на сезона. Много съм щастлив с играчите си, да печелиш мач след мач не е лесно. Ще поздравя всеки от тях". Наскоро се появи информация, че играч на Реал е пред трансфер в Интер - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички