Зидан след резултата срещу Сосиедад: Това е най-лошият ми ден като треньор на Реал


Зидан след резултата срещу Сосиедад: Това е най-лошият ми ден като треньор на Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

3124 0

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна след отпадането от Купата на краля, че това е най-лошият му ден като треньор на "белия балет" от гледна точка на резултата. Късно снощи Кралския клуб загуби от Реал Сосиедад след голово фиаско на "Сантяго Бернабеу", като 20 минути преди края на срещата "белите" губиха с 1:4.

"Това е футболът. Понякога има мачове, в които нищо не се получава. Старахме се до последно и не се отказахме да търсим обрата. Дори при 1:4 вярвахме, че можем да го постигнем. Остава ни само да поздравим съперника. Трябва да приемем загубата. През първото полувреме играхме зле и допуснахме много грешки. Реал Сосиедад пък игра много добре", започна Зизу.

"Дали това е най-лошият ми ден като треньор на Реал? Като игра - не, но като резултат - да. Не е приятно да получиш 4 гола на собствен терен, но в същото време съм сигурен, че не трябва да променяме нищо. Ще продължим да правим същите неща, както и досега. Ясно е, че в хода на сезона срещаме много силни противници и не можем винаги да побеждаваме. Днес Реал Сосиедад заслужи успеха", категоричен бе Зидан.

В същото време и другият испански гранд Барселона отпадна от Купата на краля. След двубоя наставникът на каталунците Кике Сетиен изненада с коментар, че всичко е било чудесно и вижда напредък в играта на своя отбор (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички