Зидан след равенството с Атлетико: Бъдещето ми? Питайте някой друг


Зидан след равенството с Атлетико: Бъдещето ми? Питайте някой друг
Снимка: Getty Images/Guliver

1059 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отказа да коментира бъдещето си начело на тима след равенството 1:1 с Атлетико Мадрид в дербито на Примера дивисион.

"Кралския клуб" водеше в резултата до 85' преди грешка в защита да позволи на Антоан Гризман да се измъкне в наказателното поле и да оформи крайния резултат.

„Ние изиграхме страхотен мач, просто ни липсваше малко концентрация. Атлетико изигра добър двубой, макар да изравни чак накрая.

При техния гол не се бранехме добре, не бяхме на верните позиции. Всички сме много разочаровани. Няма значение, ще запазя усмивката си до края на сезона.

Бъдещето ми? Трябва да попитате някой друг за това, аз ще се посветя на тренировките с много ентусиазъм. Не смятам да спекулирам, живея ден за ден.

Изпуснахме да вкараме втори гол и да се браним по-добре в последните 5 минути. Трябва да останем спокойни и да мислим за следващия ни мач. Не мисля, че днес умората имаше нещо общо с резултата. По-скоро си говорим за липса на концентрация, трябваше да се браним повече като колектив и с повече енергия“, заяви Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички