Зидан след края на серията: Гордея се с момчетата


Зидан след края на серията: Гордея се с момчетата
Снимка: Getty Images/Guliver

1979 0

"Много съм горд от всичките играчи за това, което постигнахме до този момент", коментира наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан след загубата от Севиля с 1:2 в мач от 18-ия кръг на Ла Лига.

Поражението на "Роман Санчес Писхуан" сложи край от серията на 40 поредни мача на Кралския клуб без загуба. Мадридчани водеха в резултата до 85-та минута, след като Кристиано Роналдо реализира дузпа в средата на втората част, но капитанът на тима Серхио Рамос си вкара автогол 5 минути преди края на редовното време, а след това Стеван Йоветич направо обратът пълен и нанесе първа загуба на Реал през сезона.

"Знаехме, че един ден това ще се случи. Сега трябва да продължим здраво във всички турнири, в които участваме", каза Зидан след срещата.

"Жалко е да загубим, след като играхме толкова добре 85 минути. Трудно е да се приеме, но това е футболът", допълни французинът.

Треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли призова играчите си да се вдъхновят от този успех и да се опитат да спечелят титлата.

"Да играем толкова добре срещу отбор, който не бе губил толкова много време, трябва да стимулира отбора. Показахме страхотна смелост срещу толкова голям отбор и сега вече сме само на точка зад тях", сподели Сампаоли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички