Зидан с оптимистични новини за завръщането на Азар


Зидан с оптимистични новини за завръщането на Азар
Снимка: Getty Images/Gulliver

1280 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че Еден Азар е близо до завръщане в състава след проблемите с контузии, които го съпътсват от трансфера от Челси през миналото лято. За пореден път Зозу обяви, че не се нуждае от нови попълнения.

"Вече разполагаме с достатъчно футболисти, защо да добавяме нови? Вече е много трудно да изберем състав, защото всички играчи са много добри, така че защо да добавяме нови. Трансферният прозорец е отворен до 5 октомври, но аз съм много щастлив от това, с което разполагам. Този състав е мой и за мен той е най-добрият", сподели Зизу преди домакинството на Валядолид в сряда.

Появиха се съмнения относно теглото на Азар, но Зидан отхвърли информациите, че белгийският нападател има непрофесионално отношение, след като пристигна в Реал от Челси за 100 млн. евро миналото лято. "Не смятам, че той се държи непрофесионално, той просто имаше много голям проблем, който го притеснява от известно време. Това, което искаме, е той да не усеща повече дискомфорт отново, така че ще почакаме. Сезонът е дълъг и той иска да се върне обратно на терена при съотборниците си, така че да играе добре и да ни помогне. Той е близо, тренира редовно с нас и си връща формата“, завърши той. А кой играч на Реал е близо до трансфер в италианския Рома - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички