Зидан получи добри новини преди дербито на Мадрид


Зидан получи добри новини преди дербито на Мадрид

983 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема ще е готов за дербито на Мадрид срещу Ателтико, информират в Испания. Днес френският нападател взе пълноценно участие в следобедната тренировка на Зинедин Зидан и по всяка вероятност ще започне на върха на атакта на "кралския клуб".

"Деветката" на 32-кратните шампиони не игра в двубоя срещу Малага, в който столичани почти сигурно се сбогуваха с шансовете си за титлата след 1:1 на "Ла Росаледа". Преди мача Бензема усети болка в ребрата, което беше и причината да не се появи на терена.

В началото на седмицата той пропусна две тренировки и имаше реални съмнения относно това дали ще се възстанови навреме за дербито срещу Атлетико.

Сега обаче френският стрелец се чувства добре и се очаква да започне като титуляр в схемата на Зинедин Зидан. Мачът е от голямо значение за тима, тъй като мадридчани не са се отказали от титлата в Ла Лига.

Победата и за двата отбора е от голямо значение, защото евентуална загуба може да прати единия отбор в битка за 3-ото място, тъй като Виляреал е с 49 точки и при победа в следващия си двубой срещу Леванте ще се доближи максимално до загубилия дербито на Мадрид отбор.

Столичните грандове се изправят един срещу друг в събота (27.02) от 17:00 часа българско време на стадион "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички