Реал Мадрид обмисля продажбата на един от най-ключовите си футболисти


Реал Мадрид обмисля продажбата на един от най-ключовите си футболисти
Снимка: Getty Images/Guliver

1068 0

Считаният за естествен наследник на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид - Гарет Бейл, може и да бъде поставен в трансферната листа на "белия балет" през лятото, докато акциите му в Европа са все още високи. Това информира "AS", като според мадридския ежедневник "кралете" вече нямат доверие в уелския футболист.

Основната причина за това са постоянните контузии, от които страда бившия играч на Тотнъм. След трансфера си за близо 100 милиона евро, Бейл е получил 11 контузии, което го е ограничило до изиграването на 8620 минути от възможни 13, 590. Това се равнява на едва 63% от игровото време, в което Реал Мадрид е бил на терена с уелсеца в състава си.

През настоящия сезон състоянието на Бейл се влошава, като той е изиграл едва 44% от възможните игрови минути. Освен това крилото продължава да има проблем с контузия, която му пречи да се подготвя пълноценно.

Наскоро отново "AS" изчисли, че всеки мач на Бейл с фланелката на Реал Мадрид струва на клуба 750 хиляди евро. Сумата продължава да расте с оглед на това, че от месец той не се е появявал в игра за 32-кратния шампион на Испания.

Най-сериозен интерес към играча проявяват грандовете от Манчестър, както и най-големия играч на трансферния пазар в последните години - ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички