Зидан отговори на слуховете за Холанд и Мбапе


Зидан отговори на слуховете за Холанд и Мбапе
Снимка: Getty Images/Gulliver

2307 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи Ерлинг Холанд като добър футболист, но разкри, че той не е неговият тип играч. Коментарите на френския наставник дойдоха по адрес на последните спекулации, че „Кралския клуб“ е определил норвежеца и звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе като основните си бъдещи трансферни цели.

Шампионът на Испания все още не е определил трансферните си цели за 2021-ва година. Амбициите на ръководните лица на „Сантиаго Бернабеу“ за мащабна звездна селекция удариха на камък заради финансовата ситуация покрай глобалната пандемия от коронавирус. Норвежкият нападател Ерлинг Холанд е един от футболистите, които са следени от Реал Мадрид от известно време. Зинедин Зидан обаче бе доста пестелив в приказките си за бъдещите трансферни цели на отбора. „Холанд не е мой тип играч, но той е добър. Какво повече мога да кажа?“, заяви френският специалист.

Зидан направи коментар и по адрес на сънародника си Килиан Мбапе, който е преследван от Реал Мадрид още от периода, в който защитаваше цветовете на Монако. „Винаги има слухове за определи играчи и не става въпрос само за Мбапе. Те няма до окажат ефект върху нашия отбор, но както знаете всичко приключи, защото трансферният пазар затвори и разполагаме с тази група от футболисти, с които ще се борим докрая“, добави Зидан. А ето кой играч иска Зинедин Зидан в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички