Зидан: Не мога да обясня защо спечелих повече пъти Шампионска лига от Ла Лига


Зидан: Не мога да обясня защо спечелих повече пъти Шампионска лига от Ла Лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1478 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че няма обяснение как е успял да спечели два пъти Шампионска лига и само веднъж титлата в Ла Лига. В сряда вечер "белия балет" посреща Ювентус в среща-реванш на 1/4-финалите, като първият двубой завърши 3:0 в полза на испанския тим.

"Нямам обяснение за случилото се. Това, което искаме ние, е да печелим всичко. Понякога обаче постоянството ни се губи. Изпитваме трудности. Сега се намираме в много добър период, но нямам обяснение как се случи това и за тази тенденция въобще.

Аз изпитвам страхотно желание да взема Ла Лига, смятам, че е по-трудно да се завоюва този трофей. Колкото до Шампионската лига, когато погледнеш пътя на Реал в този турнир, осъзнаваш, че няма друг с тези постижения", заяви Зизу. 

"Това, че водим комфортно на Ювентус, няма да промени плана ни. Предстоящият мач е друга история, друг сблъсък. Нужно е да направим нов силен дуел. Големите отбори не трябва да се предават никога. Това, което ме интересува е какво показваме на терена, а не какво се говори", сподели още Зизу. 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички