Зидан: Не мога да кажа кога Бейл ще се върне в игра


Зидан: Не мога да кажа кога Бейл ще се върне в игра
Снимка: Guliver/GettyImages

1383 0

Кошмарът за Гарет Бейл с контузиите изглежда, че няма край. След като се включи за малко в игра срещу Фуенлабрада, но след двубоя отново е почувствал болки. Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не може да даде конкретна дата, на която уелският национал ще се завърне в игра. 

"Мисля, че проблемът с Бейл е само физически и той се нуждае от време, за да навлезе в нужната динамика. Най-важното е Бейл да се чувства добре и да е здрав, за да може да играе. Надявам се, че травмата му не е сериозна, но при всички положения няма да предприемаме никакви рискове. Той трябва да се чувства добре, за да играе. Искам да мислим позитивно. Това е лош момент, от който всички искаме да излезем максимално бързо", заяви Зидан преди гостуването на тима на Атлетик Билбао.

"Завръщането на Бейл зависи само от него. Не мога да кажа деня, в който той ще се появи обратно в игра. Надявам се, че това ще се случи през следващата седмица. Аз вярвам в него. Той ще излезе от трудната ситуация, в която се намира", допълни специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички