Зидан назова най-важните фактори за победа на Реал в Шампионска лига


Зидан назова най-важните фактори за победа на Реал в Шампионска лига

1050 0

Френската легенда Зинедин Зидан е категоричен, че Реал Мадрид има шанс да продължи към полуфиналите на Шампионска лига. Както е известно, "белия балет" има да наваксва 2 гола пасив от Волфсбург, след като "кралете" загубиха с 0:2 визитата си на "Фолксваген Арена".

Старши-треньорът на 10-кратния носител на европейската титла вярва във възможностите на своя отбор и подчерта, че най-важно преди срещата е спокойствието у неговите футболисти.

Ключът към победа и класиране за Реал Мадрид

"Във футбола всичко е възможно. Помните как изоставахме на 13 точки от Барселона", отговори Зизу на първия въпрос, свързан с класирането на "белия балет" напред в турнира.

"Дали съм под напрежение? Това не е първият ми важен сблъсък в треньорската кариера. Трябва да бъдем концентрирани и много спокойни. Най-важното е да играем хубав футбол, и то през всичките 90 минути, защото тази битка няма да бъде решена само с 15 минути силна игра.

Реал - Волфсбург ще се реши в първите 20 минути - вижте защо

По принцип в Реал никога няма нагласа, че отборът може и да не се класира за следващия кръг. Но нека да не говорим толкова много", предупреди Зидан, който подчерта, че не само нападението на тима е важно, а и представянето в защита.

"Трябва да сме внимателни и в защита. Готови сме дори и за дузпи, ако се стигне до тях", заяви Зизу.

На пресконференцията той заяви, че Карим Бензема е напълно възстановен от своята контузия и ще излезе като титуляр срещу Волфсбург във вторник вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички