Зидан: Малко съм ядосан от начина ни игра


Зидан: Малко съм ядосан от начина ни игра
Снимка: Guliver/GettyImages

1111 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че вини само своя тим за равенството срещу Леванете в двубой от Примера Дивисион.

"Няма как да сме щастливи от показаното днес. Срещу Валенсия също изпуснахме две точки, но тогава поне играхме добре. Като цяло не съм притеснен, но е факт, че този път не бяхме на висота", сподели Зизу след срещата

"Решението на проблема е в самите нас. Няма да променя плана си да правя такива ротации само заради един слаб мач. Всеки може да има собствено мнение по въпроса, но аз взимам решенията. Вярвам в това, което върша. Просто трябва да се справяме по-добре, защото можем да го направим.

Началото на всяка среща е важно и тогава трябва да сме по-активни, а днес това не се случи. Този следобед ни липсваха много неща. Не стартирахме на ниво, а след това допуснахме гол и Карим Бензема се контузи. Малко съм ядосан от начина ни игра, докато владеехме топката. Бяхме наказани заради малките грешки и липсата на внимание”.

Наставникът отново коментира и липсата на наказания Кристиано Роналдо и дали е оказало влияние. "Той е много важен за нас, но когато го няма, пак трябва да се справяме. Можехме да спечелим и без него. В сряда той ще бъде на върха на атаката срещу АПОЕЛ в Шампионската лига".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички