Зидан: Гарет Бейл може да бъде продаден в неделя


Зидан: Гарет Бейл може да бъде продаден в неделя
Снимка: Guliver/GettyImages

9115 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че клубът е напът да се раздели с крилото Гарет Бейл в близките дни. Бившият футболист на Тотнъм бе оставен извън състава на "белите“ за двубоя с Байерн Мюнхен от турнира Международна купа на шампионите, загубен с 1:3.

"Той не бе включен в състава, защото клубът работи по евентуален негов трансфер – затова не игра днес, сподели Зидан на пресконференция след края на мача с "баварците". - Ще видим какво ще се случи в следващите дни. Възможно е раздялата да стане факт в неделя – колкото по-скоро, толкова по-добре за всички“, добави той.

Французинът настоя, че 30-годишният нападател не попада в сметките му за предстоящия сезон. Докато немалко отбори биха искали в състава си Бейл, то заплатата му определено ще предизвика затруднения за всички клубове, освен най-богатите.

"Не е на лична основа, обясни Зидан. - Просто идва момент, в който нещата трябва да се случат, защото има нужда от промяна. Нямам нищо против него. Трябва да вземем решения и да направим промени, това е всичко. Не знам дали това ще се случи в следващите 24 или 48 часа, но ситуацията с него със сигурност ще се промени и това е най-доброто за всички“, завърши наставникът на "Белия балет“.

Уелсецът се присъедини към Реал Мадрид преди шест години, пристигайки на "Сантяго Бернабеу“ за 90 млн. паунда. Той има все още три оставащи години от настоящия контракт, като информациите го изпращат в Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен. А какво мисли за ситуацията с Бейл босът на Реал - Флорентино Перес, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички