ВИДЕО: Байерн сломи Реал Мадрид в дебюта на Азар


ВИДЕО: Байерн сломи Реал Мадрид в дебюта на Азар
Снимка: Getty Images/Guliver

3859 0

Байерн Мюнхен надигра Реал Мадрид с 3:1 в двубой от турнира Международна купа на шампионите, игран в Хюстън, Тексас. И двата отбора започнаха срещата със силни стартови единайсеторки, като дебют за играчите на Зинедин Зидан направи Еден Азар.

Въпреки това, баварският колос бе този, който излезе с едни гърди напред след 15 минути след точната интервенция на Корентен Толисо. Всичко по-интересно се случи след почивката, когато паднаха нови три попадения. Роберт Левандовски покачи на 2:0 в 67-та минута, а малко след това Серж Гнабри сложи точка на спора с трети гол.

В края остана време за едно от новите попълнения на "Белия балет“ – Родриго, който откри головата си сметка за тима след най-противоречия момент в мача. Бразилският тийнейджър се разписа след пряк свободен удар, след като преди това бе съборен от резервния страж на Байерн Свен Улрайх, който бе изгонен в ситуацията. Повторенията обаче показаха, че не е имало контакт между двамата играчи – нещо, което не бе забелязано от съдийската бригада.

Освен Родриго, дебют за Реал направи още Ферлан Менди, а Лука Ернандес и Бенжамен Павар се появиха в игра за германския шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички