Завръщането на Раул в Реал може да пропадне заради Стоичков


Завръщането на Раул в Реал може да пропадне заради Стоичков
Снимка: Getty Images / Guliver

2299 0

Голямата легенда на Реал Мадрид Раул Гонзалес Бланко си навлече големи неприятности заради доброто си отношение към Барселона. Стигна се дотам, че част от общността на Реал не иска да вижда бившия футболист отново на "Бернабеу".

Една от причините за негативизма в Мадрид към Раул е приятелската му прегръдка с Христо Стоичков - легендата на Барселона, който често плюе "Кралския клуб".

Противниците на Раул са част от феновете на тима и част от приближените до клуба журналисти.

Наскоро се появи информация, че Раул е получил предложение за работа в Реал, като ролята, която ще изпълнява, е съветник на президента Флорентино Перес.

Друга причина да е нежелан Бланко в бившия си клуб е уважението, което той изпитва към звездата на каталунците Лионел Меси, както и скорошното му изявление, че не изключва някой ден да работи за Барселона.

"Винаги съм казвал, когато бях футболист, че единственият отбор, за който бих играл в Испания, е Реал Мадрид. Ако се върна в Испания, ще е за да съм в Реал. Аз съм мадридист и се надявам в бъдеще скоро да работя в клуба", каза той пред "Onda Cero".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички