Завихря се още един скандал в Барса - Меси бил по-голям от клуба, смята ас на тима


Завихря се още един скандал в Барса - Меси бил по-голям от клуба, смята ас на тима
Снимка: Guliver/GettyImages

3059 0

Със сигурност в Барселона няма да са доволни от изказването на Хавиер Масчерано по адрес на клуба. Според аржентинеца, всички в тима могат да бъдат разкарани от тима и заменени от други, с изключитение на Ла Пулга. Това, което обаче вбеси феновете, е свързано с допълнението, което защитникът добави, а именно че Меси е по-голям от Барселона.

"Лео е уникален играч, не може да бъде махнат от отбора, но всички други сме заменими. Но все пак става въпрос за най-добрия играч в историята, в този отбор и изобщо в спорта", каза Масчерано и продължи.

"Важни хора са напускали клуба в последните години - хора, които ще останат в историята за винаги. Отборът обаче продължава да работи и да печели. Никой играч не е по-голям от клуба... освен Лионел Меси. Това е ралността и всички трябва да я приемат", категоричен е Масчерано.

Едва ли обаче някой може да спести критиките си към Лео Меси, който беше един от най-слабите играчи на тима по време на опустошителната загуба с 0:4 от ПСЖ на "Парк де Пренс" в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички