Защо Зинедин Зидан извади Кристиано Роналдо от състава на Реал Мадрид?


Защо Зинедин Зидан извади Кристиано Роналдо от състава на Реал Мадрид?
Снимка: Guliver/GettyImages

2550 0

Защо Кристиано Роналдо беше изваден от състава на Реал Мадрид - това е най-често задаваният въпрос в последните 12 часа, след като "белия балет" стигна само до 2:2 в гостуването си на Леванте, а португалският ас беше изваден от състава при резултат 1:2. Това решение на Зинедин Зидан получи сериозни критики и след мача той трябваше да обяснява дали има контузия, или причината е била друга.

"Не, няма контузия. Беше планирано да го сменим, това е. Контролирахме мача, най-трудното е да вкарваш голове. Поведохме с 2:1, но накрая две грешки ни струваха два гола", заяви французинът след поредния слаб резултат на своя отбор.

"Тази година е трудна за нас. Не можем да постигнем 3-4 добри резултата. Не съм доволен. Контролирахме мача, особено през първото полувреме, така че не съм щастлив. Жалкото е, че след като вкарахме втори гол, не успяхме да задържим топката и в дефанзивен план не бяхме добре".

Разбира се, въпросите за смяната не спряха и с леко раздразнение Зизу обясни, че е искал да заздрави играта на своя тим в средата на терена. "Смених го, защото исках още един играч в средата на терена, да отбранява заедно с Марко Асенсио и Карим (Бензема)".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички