Защо Мората реши да е на пейката в Реал, вместо титуляр за Арсенал или Челси?


Защо Мората реши да е на пейката в Реал, вместо титуляр за Арсенал или Челси?
Снимка: Guliver/GettyImages

1482 0

Испанската звезда Алваро Мората се завърна в Реал Мадрид, след като впечатли "кралския клуб" с двугодишния си престой в Ювентус. През това време той се превърна в един от най-проспериращите нападатели и Реал се възползва от клауза в договора с "бианконерите", според която можеше да си го върне срещу 30 милиона евро.

Нападателят е имал куп други оферти, като самият той призна за такива от Арсенал и Челси - отбори, в които е имал почти гарантирано титулярно място. Въпреки това разговор със Зинедин Зидан е убедил Мората да остане на "Сантяго Бернабеу".

ТОП ОТБОРИ ПОДКРЕПИХА ЛУДОГОРЕЦ В ШАМПИОНСКА ЛИГА

"Говорих със Зидан и той каза, че ще бъда важен за отбора и ще играя много. Не знам дали ще играя повече или дали трябва да играя повече, защото все пак треньорът решава това", сподели нападателят пред Cadena Ser.

"В Реал е много трудно да имаш гарантирано място и да си най-важният, но ще продължа да се боря и да тренирам здраво.

Няколко треньори ми отправиха оферти, но си помислих, че едва ли ще имам отново възможността да се върна в Мадрид. Това беше отборът, в който исках да играя, и сега осъществих това мое желание", сподели още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички