Ювентус сензационно си връща Мората?


Ювентус сензационно си връща Мората?

3282 0

Италианския шампион Ювентус може да си върне Алваро Мората още през зимния трансферен прозорец, гръмна вестник "Tuttosport".

През лятото испанският национал се върна в Реал Мадрид, след като "кралският клуб" активира откупаната му клауза от 30 милиона евро и Ювентус нямаше как да стопира трансфера му.

Мората не играе достатъчно редовно под ръководството на Зинедин Зидан в "белия балет" и това поражда множество спекулации около бъдещето му.

Мората: Имах оферта, с която щях да стана най-скъпоплатеният играч в историята

Генералния директор на Юве Бепе Марота коментира слуховете по следния начин: "Мората показа, че пасва отлични на стила ни на игра и всичко е възможно",

Не е изключено през януари торинци да се разделят с Марио Манджукич, който е недоволен, че изгуби титулярното си място за сметка на Гонсало Игуаин .

Реал Мадрид обаче едва ли ще съгласи да се раздели с юношата си, когото си върна преди броени месеци. Ако все пак се стигне до сделка, това едва ли ще стане за по-малко от 50 млн. евро.

Освен това нападателят няма да може да играе с екипа на "старата госпожа" в Шампионска лига, защото Зидан вече го използва в турнира.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички