"Защо го правите?" - раздразнен Френки де Йонг смълча журналистите и отрече всички слухове


"Защо го правите?" - раздразнен Френки де Йонг смълча журналистите и отрече всички слухове
Снимка: Getty Images

1592 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг не се сдържа и обясни по време на пресконференция, че лъжите по негов адрес започват да го изнервят.

В последно време журналистите в Испания, а и не само, пишат какво ли не за бъдещето му, но 26-годишният полузащитник бе категоричен, че се чувства добре в тима на Шави и не мисли за трансфер.

"Защо го правите?"

"Истината е, че напоследък започвам малко да се дразня. Като цяло съм ядосан на медиите, защото се казват много неща, които не са верни. Не мога да разбера как някои от вас разпространяват лъжи и не чувстват срам от това", започна нидерландецът, цитиран от "Beinsports".

ОЩЕ: В Барселона са на тръни: Има "къртица" в съблекалнята, Шави проверява телефоните

"Говорите много за моя договор, за заплатата ми... има много "пушек" и много лъжи. Например, че печеля 40+ милиона, което е доста далеч от истината. Измислят се истории, които не са верни!".

"Щастлив съм в Барселона - това е отборът на мечтите ми и се надявам да остана тук още дълго години", отсече Де Йонг, а след това допълни:

Френки де Йонг

"Не знам дали част от слуховете излизат от самия клуб, но се надявам да не е така. Наясно съм, че много твърдения стават 'тема', защото вие ги пишете. Правите го и с други футболисти и нямам усещането, че това някога ще се промени, но то трябва да се промени!".

"Ако някой има мнение срещу мен - не ми пука, защото всеки има право на такова. Но лъжите трябва да спрат. Вие ги пишете, защо го правите?", запита халфът на Барса за финал.

*Френки де Йонг има договор с Барселона до лятото на 2026-а година. До момента той се е отчел с 16 гола и 21 асистенции в общо 208 мача във всички турнири.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави и доволен, и критичен след 1:1 с Наполи в Шампионска лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички