Заразен с коронавирус играч: Едва не загубих съзнание под душа заради болестта


Заразен с коронавирус играч: Едва не загубих съзнание под душа заради болестта

897 0

Нападателят на Елче Жонатас, който е заразен с коронавирус, разказа стресиращи неща за преживяното по време на болестта. Той предупреди, че вирусът не е шега. През настоящия сезон Елче се състезава в Сегунда дивисион.

"В един момент развих треска. Беше зле, но помислих, че това е обикновена мигрена. Силно ме боляха главата и цялото тяло. Сутринта се обадих на лекаря. Той ми каза, че трябва да мина тест за коронавирус, тъй като имах симптоми. Резултатът се оказа положителен", разказа бразилският футболист.

"Не можех да тренирам, защото тялото ми беше много слабо. През първите три дни беше много трудно, въобще нямах сили. Когато влязох под душа, едва не загубих съзнание. Коронавирусът не е шега. Сега съм по-добре, отново започнах да тренирам. Но аз съм здрав мъж, просто си преставете как се чувстват възрастните хора. Мнозина просто не разбират колко сериозен е този вирус", допълни Жонатас, цитиран от Record". Днес стана ясно, че има първи случай на коронавирус в Барселона. Вижте подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама