Заради Мориба: Реал и Барса в революционен етап на отношенията си


Заради Мориба: Реал и Барса в революционен етап на отношенията си
Снимка: Getty Images/Gulliver

4878 0

Реал Мадрид няма да се опитва да привлича халфа на Барселона Илайш Мориба, съобщава "Спорт". Това се дължи на факта, че "белите" не желаят да подливат вода на каталунския клуб. Отношенията между двата испански гранда са се подобрили значително на фона на общото си участие в проекта за Европейска Суперлига и завръщането на Жоан Лапорта на "Камп ноу".

Двата клуба са се договорили, че няма да опитват да си крадат един на друг футболистите, освен ако и двете страни не спечелят от това. Аналогична договорка има и с друг от основателите на проекта - Ювентус.

Освен това от Реал смятат, че Мориба е добър възможен трансфер и известно време са обмисляли привличането му. Но сега президентът на клуба Флорентино Перес е обещал на Лапорта, че няма да се опитва да купи младия халф. На "Камп ноу" очакват, че Мориба ще продължи кариерата си в чужбина - в Челси или Лайпциг. А ето в кой отбор Мориба едва не преминал преди 2 години. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички