Заформя се ударно нападение в отбора на Атлетико


Заформя се ударно нападение в отбора на Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

13164 0

Атлетико Мадрид се раздели с голямата си звезда Антоан Гризман. Французинът премина в Барселона, а предварителните прогнози бяха, че това ще навреди сериозно на атакуващата мощ на "дюшекчиите". Положението обаче, изглежда, не е толкова "черно", а дори напротив - Диего Симеоне може да сформира ударно нападение в отбора си.

Както вече информирахме, Атлетико Мадрид има интерес към Хамес Родригес. И, въпреки че не са фаворит за подписа му, потенциален трансфер там би могъл да превърне "рохибланкос" в убийствен отбор. Бърз поглед в сегашния им състав в предни позиции - Алваро Мората, Диего Коща, Тома Лемар, Жоао Феликс. Новото попълнение Маркос Йоренте, пък, може да захранва всички тези играчи с чудесни възможности за гол. Същото, но в далеч по-голяма степен, важи и за Хамес, който е един от най-добрите "доставчици" в съвременния футбол.

Неминуемо би възникнал и въпросът с игровото време. От една страна няма как всички тези играчи да са на терена едновременно. От друга обаче - мачовете през сезона са много, програмата е натоварена и ще има достатъчно поле за изява за всекиго. Като освен това трансферът на Гризман освобождава Симеоне от идеята, че даден играч трябва неизменно да е титуляр, без значение формата му. Вижте любопитното видео, на което се вижда как Гризман стана за смях още на първата си тренировка с Барселона - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички