Заформя се нова трансферна драма около Гризман и Барселона


Заформя се нова трансферна драма около Гризман и Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2333 0

Съдейки по новините в испанските медии, то през идното лято ни очаква още една трансферна драма с Антоан Гризман. Миналата година френският национал бе много близо до преминаване в Барселона, но в крайна сметка реши да остане в Атлетико Мадрид.

Според испанската телевизионна програма Jugones нападателят този път е решен да премине в Барселона. Според договора, който Гризман подписа преди година с Атлетико, клаузата му за откупуване е 200 млн. евро, но от 1 юли тя ще бъде намалена до 120 млн. евро.

Именно това намаляване на клаузата го е накарало да преподпише с мадридчани, тъй като по този начин ще има повече шанс за трамсфер. За тази сума се очаква да бъде осъществена и сделката. Спекулациите за бъдещето на Гризман се засилиха след отпадането на Атлетико от Ювентус на 1/8-финалите в Шампионска лига. Припомняме, че само преди няколко дни от Атлетико заявиха, че световният шампион с Франция остава "на 1000% в клуба", така че и това лято няма да е спокойно около Гризман.

"Дюшекчиите" отпаднаха още на 1/8-финала в Шампионска лига след голям обрат от страна на Ювентус. След провала в турнира в съблекалнята на мадридския клуб се е стигнало и до голям скандал - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички