Голям скандал разтресъл Атлетико след отпадането в Шампионска лига


Голям скандал разтресъл Атлетико след отпадането в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3007 0

След отпадането от Шампионска лига проблемите в Атлетико (Мадрид) са нараснали. Вестник AS съобщава, че в клуба е имало сериозен скандал, противопоставил член на треньорския щаб и един от играчите. Както е известно, Атлетико бе елиминиран от италианския Ювентус след победа в първия мач и загуба с 0:3 в реванша.

Изданието съобщава, че след загубата в Торино кондиционният треньор на "дюшекчиите" Оскар Ортега е разкритикувал защитника Стефан Савич. Той е отбелязал, че черногорецът се е движил твърде малко по време на мача. Савич е реагирал бурно на критиката. "Какво каза за мен? Кажи ми го в лицето, мишка такава!", му е казал той.

Конфликтът е бил на път да прерасне в юмручна схватка, но тогава са се намесили останалите хора в съблекалнята и са разтървали и играча и помощника на Диего Симеоне. Но Савич не се е успокоил и е хвърлил бутонка по Ортега, която е уцелила един от екраните в съблекалнята и го е разбила.

Според AS Симеоне не е предприел никакви мерки по отношение на помощника си и не го е накарал да се извини за думите, довели до конфликта. А точно такива са били исканията на отбора. Това не е единственият скандал в клуба, възникнал след слабия мач в Торино и отпадането от Шампионска лига. Съобщава се, че футболистите са се оплакали от изтощителната тренировка преди мача, която са провели в Торино. Чия е вината за отпадането според треньора Симеоне - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички