Задава ли се раздяла? Роналд Куман вече се е срещнал с Жоан Лапорта


Задава ли се раздяла? Роналд Куман вече се е срещнал с Жоан Лапорта
Снимка: Getty Images/Guliver

1194 0

Слуховете за уволнението на Роналд Куман от Барселона се завърнаха с пълна сила, след като каталунците допуснаха нов провал в борбата за титлата в Ла Лига! Сега Marca съобщава, че президентът на отбора Жоан Лапорта вече се е срещнал с Куман в ресторант в Барселона днес (13.05.), за да анализира ситуацията след равенството 3:3 във вторник срещу Леванте.

Изданието посочва, че клубни източници са омаловажили важността на тази среща и са заявили, че двамата често се събират, за да обсъждат футболни въпроси, но сега събирането може да има особено значение в контекста на последните събития.

От Mediaset съобщават, че Куман и Лапорта са обядвали в ресторанта на вицепрезидента на клуба Рафа Юсте. Лапорта е искал да чуе мнението на треньора от първа ръка за последните резултати на Барселона и да поиска обяснение защо отборът е загубил точки срещу Гранада и Леванте, въпреки че е повел в резултата и в двата мача.

На този етап не се очаква президентът на каталунците да вземе решение относно бъдещето на Куман преди края на сезона! По-рано днес стана ясно, че един от мечтаните старши треньори за всички фенове на Барселона се е обвързал за още две години с настоящия си клуб - подробности тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички