За баланс в бюджета: В Барселона са оптимисти за продажбата на двама от играчите си


За баланс в бюджета: В Барселона са оптимисти за продажбата на двама от играчите си
Снимка: Getty Images/Guliver

1980 0

В Барселона са оптимисти, че ще постигнат сделка за продажбата на двама от своите играчи до 30 юни. Каталунският клуб трябва да изкара 70 млн. евро до края на месеца, за да може да излязат сметките за бюджета.

Ако не успеят да съвпаднат цифрите преди юли, то Барса ще запише доста загуби. В резултат на това клубът работи усилено за финализиране на два трансфера на играчите през следващите дни. Един от играчите, свързван с изходящ трансфер е Артур Мело, който е преследван от Ювентус. Според информации от Италия, Юве са удвоили предложението си за заплати на бразилеца, но Барселона още не са потвърдили това.

Каталунците оценяват полузащитника на 60 милиона евро и биха се заинтересували да продаде играча на тази цена. Друг от тези, чието бъдеще остава нерешено, е Жан-Клер Тодибо, като Интер и Евертън са сред клубовете, които го гледат. Барселона може да използва защитника в сделка за подписване на тяхната основна трансферна цел - Лаутаро Мартинес.

Много се говореше и за напускането на Нелсън Семедо. Първоначално Ювентус и Манчестър Сити бяха заинтересовани да го подпишат, но вече не го обмислят. Жуниор Фирпо и Артуро Видал са още двама, които могат да се окажат продадени преди 30 юни, но изглежда няма клубове, които да ги подпишат осигурят нужните условия. А Сетиен заяви след загубените от Барселона точки, че Реал Мадрид няма да спечели всичките си мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички