Къде да гледаме двубоя Барселона - Атлетик Билбао в Ла Лига?


Къде да гледаме двубоя Барселона - Атлетик Билбао в Ла Лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

Тази вечер предстои поредният важен мач за Барселона. Каталунците приемат Атлетик Билбао на "Камп Ноу" в двубой от 21-ия кръг на Ла Лига. Отборът на Кике Сетиен няма право на повече грешни стъпки, след като завърши 0:0 със Севиля и позволи на Реал Мадрид да го измести от първото място. 

Лионел Меси и компания нямат загуба у дома от 27 мача, но сега са поставени под голямо напрежение заради битката за титлата. Освен това Барса има да си връща на този съперник, след като по-рано през годината Билбао ги отстрани за Купата на 1/4-финалите. Днешният двубой може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Max Sport 4.

Каталунците ще бъдат без Френки Де Йонг, който е с контузия, както и без Сержи Роберто. Преди двубоя Сетиен коментира и някои решения на ВАР, свързани с Реал Мадрид, които ядосаха каталунските медии. "През всичките години нищо не се е променило. Винаги ще има спорни съдийски решения. ВАР е инструмент, който може да ни помогне, но само ако е използван както трябва. Сега нямаме право на грешки, но при Реал положението е същото. Много от първенствата се решават в края. Реал все още има трудни мачове до края", заяви Сетиен преди двубоя. 

А само преди дни Зинедин Зидан предупреди Барселона, че ще има напрежение върху тях до края.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички