Въпреки категоричността на Шави, Жоан Лапорта не се отказва: Всичко е 'отворено'


Въпреки категоричността на Шави, Жоан Лапорта не се отказва: Всичко е 'отворено'
Снимка: Getty Images

571 0

Въпреки че Шави е категоричен в решението си да напусне Барселона след края на сезон 2023/24, президентът на клуба - Жоан Лапорта, вярва, че ситуацията може и да се промени.

Всичко е 'отворено'

Преди броени дни наставникът отново потвърди намеренията си, но сега босът на каталунците заяви следното пред "Mundo Deportivo".

"Ще обсъдим въпроса в края на сезона. Той се справя много добре. Шави каза това, което имаше да казва... Аз разбирам, че всичко е 'отворено' и че всичко подлежи на преразглеждане".

"Наясно съм, че имаше обстоятелства, които го накараха да направи това, което направи. Но в края на сезона ще проведем разговор. Ще дойде времето да говорим за това", допълни Лапорта пред изданието.

Шави

Това изказване на клубния президент дойде в навечерието на реванша между Барселона и ПСЖ от 1/4-финалите в Шампионска лига (кога и къде да го гледаме?).

Самият Шави заяви по време на пресконференцията си, че парижани няма да се защитават и че тимът му ще има нужда от подкрепата на феновете.

Полузащитникът Педри, който се отчете с асистенция на "Парк де Пренс", пък каза, че крехкият аванс в резултата не гарантира нищо на отбора му.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Не само само парите, Лионел Меси е напуснал Барселона поради 2 причини

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички