Шави преди реванша между Барселона и ПСЖ: Луис Енрике няма да се защитава, нуждаем се от феновете


Шави преди реванша между Барселона и ПСЖ: Луис Енрике няма да се защитава, нуждаем се от феновете
Снимка: Getty Images

2073 0

Във вторник (16-и април) вечер Барселона приема ПСЖ в мач-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига, който ще започне в 22:00 часа (българско време).

*Припомняме, че Барса спечели с 3:2 на "Парк де Пренс", но головете на чужд терен нямат значение!

"Луис Енрике няма да се защитава"

"Ще трябва да покажем голям характер, за да се класираме на полуфиналите. Ще трябва да контролираме емоциите си и да поемем инициативата, но ще бъде трудно", заяви Шави на пресконференцията си преди двубоя.

"ПСЖ ще дойде и ще атакува, Луис Енрике няма да се защитава. Познавам го много добре и съм наясно, че ще ни поставят под голямо напрежение. Изправяме се срещу един от най-добрите отбори в света, който няма да ни даде нищо даром", предупреди наставникът на каталунците.

ОЩЕ: Печалният съдия от Левски - Хамрун Ищван Ковач ще ръководи Барселона - ПСЖ!

"Играем у дома и атмосферата на "Монтжуик" трябва да достигне точката на кипене. Нуждаем се от феновете, защото ще има сложни моменти и ПСЖ ще ни накара да работим здраво. Затова трябва да сме обединени с привържениците", призова 44-годишният треньор.

Шави

"Отсъствието на Сержи Роберто и Андреас Кристенсен (б.р. - заради картони) е лошо за нас, вярно е, но ключът към успеха срещу ПСЖ ще бъде в това да играем като отбор. Ако го направим, имената няма да имат значение и ще имаме страхотен шанс да продължим напред. Трябва да дадем всичко от себе си, за да се класираме на полуфиналите".

"Много съм горд, че съм на 1/4-финалите и че имам възможността да стигна до 1/2-финалите. Феновете на Барса са развълнувани, аз също. Вълнението се усеща по улиците. Върнахме си онова чувство, което ни липсваше през сезона", каза още Шави Ернандес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - От Барселона са говорили с препоръчан от Хосеп Гуардиола, но друг ще наследи Шави!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички