Въпреки големия интерес: Реал Мадрид няма да дава новодошъл под наем


Въпреки големия интерес: Реал Мадрид няма да дава новодошъл под наем
Снимка: Getty Images

1506 0

С наближаването на януарския трансферен прозорец имаше спекулации за възможността младата сензация на Реал Мадрид Арда Гюлер да бъде даден под наем. Появи се информация, че испанският гранд няма намерение да прави това.

Какво реши Реал Мадрид за Гюлер?

Още: В Реал Мадрид вече са взели решение за бъдещето на Карло Анчелоти

Според информациите Виляреал, Лас Палмас и Селта Виго полагаха основите за потенциален ход. Въпреки това, в окончателна позиция, Мадрид реши да задържи своя ценен "актив", съобщават от "MARCA".

Приключението на Гюлер в Мадрид продължава да бъде белязано от постоянни контузии, които го караха да се бори да влезе в титулярния състав или дори да изиграе мач. Това доведе до слухове за преместване под наем, но те бяха потушени от решението на клуба.

Гюлер премина от Фенербахче през лятото като добре познат талант и в "лос бланкос" виждат талантливия турчин като дългосрочна инвестиция. Карло Анчелоти също е голям почитател на офанзивния футболист и според мнозина той рано или късно ще получи своя шанс от Карлето.

Реал Мадрид очаква двама от вратарите да напуснат, търси си резерва на Тибо Куртоа

Реал Мадрид забрани на феновете да използват имената на Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички