В Реал Мадрид вече са взели решение за бъдещето на Карло Анчелоти


В Реал Мадрид вече са взели решение за бъдещето на Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

968 0

В Реал Мадрид изглежда най-накрая са взел решение за бъдещето на Карло Анчелоти след около девет месеца спекулации. Съмненията относно неговото оставане започнаха през пролетта на миналия сезон, когато мадридчани видяха как титлата в Ла Лига им се изплъзна, а Бразилия се опитваше да направи ход за италианеца.

Какво е бъдещето на Анчелоти?

Желанието на Анчелоти винаги е било само едно - да остане в Реал

С наближаването на 2024 година Реал Мадрид обаче отново е на първа позиция за Ла Лига. Бразилия го превърна в своя главна мишена и публично обяви, че ще го номинира през лятото на 2024 г., но Анчелоти винаги е оставал сдържан и не правеше излишно коментари. Всеки път, когато имаше въпрос за подновяване, Анчелоти казваше, че иска да остане "колкото може по-дълго".

А според "AS" ще му бъде даден шанс да го направи. Авторитетното испанско издание твърди, че Реал Мадрид са възхитени от Карлето и ще седнат да обсъдят нов договор с него, след както се завърнат от Саудитска Арабия в Суперкупата на Испания.

Предвид хаоса, който се разиграва в Бразилия, това ще бъде примамлива оферта за Анчелоти. Той получи кратък състав този сезон, но мнозина прогнозират, че Реал Мадрид ще се стреми към голямо попълнение в атака през 2024 г., като договорът на Килиан Мбапе също изтече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички