Втори опит: Анчелоти готви рокада за гостуването на Реал Мадрид срещу Атлетик Билбао


Втори опит: Анчелоти готви рокада за гостуването на Реал Мадрид срещу Атлетик Билбао
Снимка: Getty Images

1241 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, ще трябва да направи сериозни промени в своята халфова линия за предстоящия сблъсък с Атлетик Билбао. Кралският клуб гостува на "Сан Мамес" в утрешния 22 декември в последния си мач за 2021 година.

"Marca" пише, че опитният наставник ще заложи на Феде Валверде и Едуардо Камавинга като титуляри, тъй като Каземиро е наказан за натрупани картони, а Лука Модрич все още се възстановява от коронавирус. 

При равенството с Кадис на 19.12. Татко Карло стартира с Тони Кроос, Валверде и Каземиро в средата, но сега ще трябва да търси победа в Билбао с други играчи, която да му позволи да посрещне с добро настроение новата 2022-а година.

Испанското издание обръща внимание на факта, че това няма да бъде просто поредната треньорска рокада с оглед на проблемите в съблекалнята - този ход се разглежда като стъпка с мисъл за бъдещето, тъй като Тони Кроос, Лука Модрич и Каземиро вече не са първа младост, а Федерико Валверде и Едуардо Камавинга са в разцвета на силите си.

Любопитно е да се отбележи, че до този момент има само един случай, при който Феде и Едуардо са стартирали заедно като титуляри - при загубата от Шериф Тираспол с 1:2 на 28 септември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички