Все недоволният Иско внесе напрежение - отказа капитанската лента на Реал


Все недоволният Иско внесе напрежение - отказа капитанската лента на Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2574 0

Изпадналият в немилост заради слабата си форма Иско отново разбуни духовете в Мадрид, и то по време на най-слабата продукция на Реал Мадрид в Шампионска лига от години насам. "Белия балет" загуби с 0:3 от ЦСКА Москва у дома и понесе жестоки критики за ужасната си игра, липсата на голове и отчайващото представяне в защита.

Един от най-критикуваните беше Иско, който започна сезона силно, след това се контузи, а в последните месеци е един от най-слабите играчи в "кралските" редици. И това ескалира по време на мача срещу ЦСКА. Капитанът на Реал в този двубой - Марсело, беше изваден от игра и отиде при Иско, за да му даде капитанската лента. Испанецът обаче я отказа.

Логично, след срещата бразилският бек беше попитан защо плеймейкърът е отказал да вземе лентата: "Нямам представа", лаконичен беше Марсело. Освен това самият Иско се заяде и с феновете. При един от неточните му удари в мача той получи освирквания от феновете, но не остана безучастен: "Какво искате? Какво?", троснато им отговори слабо представилият се испански национал.

Проблемите в Реал Мадрид от началото на сезона са много, но за това има и обяснение. Очаквайте специален материал на Sportlive.bg преди Световното клубно първенство на тема: "Кралска болест - какво се случи с най-доминиращия европейски тим в историята"? Междувременно Реал ще се опита да реши част от проблемите си с трансфер през зимата на звезда на Манчестър Юнайтед (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички