Реал Мадрид пожела една от големите звезди на Манчестър Юнайтед


Реал Мадрид пожела една от големите звезди на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2183 0

Мениджърът на Реал Мадрид Сантяго Солари има желанието да привлече в своя състав полузащитника на Манчестър Юнайтед Хуан Мата, твърди "El Gol Digital". Аржентинският специалист желае да подсили офанзивата на "белите", като смята испанеца за точния трансфер. 

Мата се намира в последната година от своя контракт на "Олд Трафорд", който изтича през идното лято. В последните седмици медиите на Острова заговориха за това, че испанецът се колебае дали да продължи престоя си в тима на "червените дяволи".

Солари се надява да привлече Мата, който да замени изхвърления от титулярния състав Иско. Друг фактор, който може да окаже роля при евентуален трансфер, е това, че Мата е прекарал известен период както в юношеските формации на Кралския клуб, така и в Б отбора на Реал.

Междувременно се появиха информации, че Кейлор Навас желае трансфер във Висшата лига. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички