Време е за поредна доза футболна магия


Време е за поредна доза футболна магия

974 0

Най-вълнуващото дерби на световния клубен футбол отново е тук. Барселона посреща Реал Мадрид в двубой от 13-ия ктъг на Примера Дивисион от 17:15 часа.

Кристиано Роналдо и компания ще опитат да увеличат преднината на върха си на 9 точки и да усложнята още повече ситуацията за Барселона в първенството. Отново всички погледи са насочени към гениите на съвременния футбол - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, от които ще се очаква да покажат поредната доза футболна магия. 

Това издание на "Ел Класико" бе белязано от многото контузии в двата състава. Големите липсващи за Реал ще са Гарет Бейл, който наскоро претърпя операция и Тони Кроос, който вече се възстановява от контузията си, но не достатъчно бързо за Ел Класико. 

Добрата новина в лагера на Барелона е завръщането на Андрес Иниеста, който е от голямо значение за тима. 

В общия баланс на мачовете Реал все още държи лек превес в победите – 93 срещу 91. Що се отнася само до Ла Лига, „белия балет“ е спечелил 72 от общо 172-та двубоя (Барса има 68 победи).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички