Зидан с интересно изказване преди "Ел Класико"


Зидан с интересно изказване преди "Ел Класико"
Снимка: Getty Images/Guliver

1442 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан направи интересно изказване  преди "Ел Класико", но заяви, че отборът му е напълно готов за срещата.

"През миналия сезон излязохме със стегнати задници, сега е различно. Очаквам да бъдем подготвени и да се представим на високо ниво", заяви той.

"Очакваме труден мач, много труден. Играем срещу голям съперник. Готови сме, трябва да играем съсредоточено", заяви Зизу на днешната пресконференция.

"Равенство? Мислим единствено как да играем на максимум, без значение от резултата. Идеята е да подходим интензивно, както го сторихме срещу Атлетико. Не мисля за това как са се представили от Барса в Сан Себастиан. Играем срещу един шампион, а шампионите се появяват в големите мачове", сподели френският наставник.

Французинът разкри, че вече е наясно със състава. "Доволен съм от завръщането на Каземиро. Дали Иниеста ще играе, или не, това няма да повлияе върху нашата стратегия".

"Няма по-хубаво от победа в Ел Класико. За това си мечтае всеки играч. Имал съм късмета да го постигна. Утре няма фаворит. Всичко е 50 на 50, както винаги", каза още треньорът на "лос меренгес".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички