Време е Роналдо да си тръгне от Реал Мадрид


Време е Роналдо да си тръгне от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2517 0

Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта стана поредният футболен специалист, който се опита да разклати кораба на Реал Мадрид. Това стана, след като бившият шеф на каталунците заяви, че Роналдо трябва да търси трансфер извън Мадрид.

Напоследък се заговори за желанието на Кристиано да напусне "Сантяго Бернабеу", като различни слухове го пращат в ПСЖ или Манчестър Юнайтед. Освен това самият играч на няколко пъти вече намеква, че ще напусне клуба, макар и да не го казва директно.

"Не съм изненадан изобщо от поведението на Роналдо и от това, което се случва. Мисля, че Роналдо е в своя пик и е нормално да мисли за бъдещето си", коментира Лапорта.

"Пазарът е много добър в момента, защото продължават да се наливат много пари, особено в Премиър лийг, а с това идват и нови спонсори.

Роналдо е в Мадрид вече много години и, може би, е време да търси нов път в кариерата си. Играчите търсят най-добрия контракт. Пазарът може да отговори на желанието на Роналдо, а той от своя страна е в пикова възраст", каза още Лапорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички