Момченце, загубило родителите си при терористичен акт, ще се срещне с CR7


Момченце, загубило родителите си при терористичен акт, ще се срещне с CR7

2622 0

Силата на социалните медии е безгранична и поредното доказателство за това е 3-годишното момченце Хайдар Мустафа, което оцеля по време на терористичните атаки над Бейрут през миналата седмица.

Момченцето обаче загуби най-скъпото си на този свят - своите родители, които станаха част от хилядите жертви на тероризъм през миналата седмица в различни точки на света.

В опит Хайдар да си възвърне загубеното доверие в човечеството започна кампания, която целеше да набере достатъчно популярност и да достигне до Кристиано Роналдо.

"Можем ли да помогнем на Хайдар (загубил родителите си по време на терористичните атаки) да срещне Кристиано Роналдо", написа в Туитър местният репортер Рана Харби, а отзвукът беше колосален - десетки хиляди съобщения с хаштаг "CristianoMeetHaidar" полетяха в социалната мрежа. И, в крайна сметка, това достигна до Роналдо.

В Испания вече информираха, че Хайдар е получил обаждане от Испания, в което да бъдат уточнени подробности около срещата на малкото момченце с голямата футболна звезда.

"Останах без думи. Не мога да повярвам, че Хайдар наистина ще се срещне с Роналдо. Благодаря на всички. Никога не подценявайте силата на един туит", написа Рана Харби и продължи.

"Знам, че това няма да върне родителите му, но поне може да възстанови част от вярата в човечеството на момченцето".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички