Винисиус: Трудно е да играя отдясно, но свиквам


Винисиус: Трудно е да играя отдясно, но свиквам
Снимка: Getty Images/Gulliver

3621 0

Младата звезда на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, в последните мачове играе на различна от любимата му позиция. Вместо отляво по атаката, той твори отдясно, а причината за това е най-вече новата придобивка - Еден Азар, чието място е неприкосновено. Бразилецът обаче признава, че започва да свиква с тази си нова роля.

"Почти навсякъде играчите, които са с по-силен десен крак, искат да играят отляво. Така е и с Еден Азар. Така е при нас - всеки играч има свои качества и характеристика, а треньорът решава как да ни разпредели по терена. В началото ми бе много трудно (отдясно), но с времето започвам да свиквам. Дали отдясно, или отляво - способността да играя на двете крила ще ми бъде от изключителна помощ и в Реал, и в Бразилия" - сподели Винисиус. 

19-годишният атакуващ футболист не получава достатъчно игрови минути напоследък, въпреки проблема с контузиите в Реал. Сега пред него се открива шанс, който да грабне и чрез който да впечатли Зинедин Зидан и да си осигури повече минути на терена. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички