Бразилия дава на Винисиус шанса, който може да не получи в Реал


Бразилия дава на Винисиус шанса, който може да не получи в Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

3633 0

Началото на сезона за младата звезда на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, е по-трудно от очакваното. Контузията на Еден Азар отвори място за бразилеца, който започна като титуляр в първия мач за сезона - победа срещу Селта с 3:1, но след това започва мачовете неизменно на скамейката. 

Появявайки се като резерва, получава недостатъчно игрово време, в което не успява да впечатли. Дори напротив - в опитите си да се отличи в минутите на терена, той често греши в отиграванията си. Винисиус е много далеч от формата, в която се намираше миналия сезон и която го направи любимец на "белите" привърженици. 

Сега обаче се открива много добър шанс пред него. По време на паузата за националните отбори той ще бъде част от състава на Бразилия за двубоите срещу Колумбия (07.09) и Перу (11.09) и почти със сигурност ще получи необходимото време от Тите, за да покаже своите качества, с които, същевременно, да впечатли и наставникът на "кралския клуб" - Зинедин Зидан.

Сякаш това е един от най-добрите шансове пред Винисиус, защото скоро се очаква и завръщането на Еден Азар, което би усложнило допълнително положението на 19-годишния бразилец. Междувременно, вижте какъв проблем отваря паузата за националните отбори пред Реал Мадрид - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички