Винисиус се замеси в нов скандал по време на мач - този път с добре познато лице


Винисиус се замеси в нов скандал по време на мач - този път с добре познато лице
Снимка: Getty Images

1491 0

На нови грозни сцени в испанския футбол станаха свидетели фенове от целия свят по време на двубоя между Виляреал и Реал Мадрид. Двата тима се срещнаха в четвъртък вечер за Купата на Краля, като "белият балет" сътвори страхотен обрат и се класира за 1/4-финалите на надпреварата.

Домакините поведоха с 2:0 до полувремето, като по този начин възпитаниците на Анчелоти бяха поставени в изключително сложна ситуация срещу корав съперник.

Именно и преди първото попадение на Реал Мадрид в началото на втората част камерите на стадиона показаха неприятен разговор между двама добре познати играчи - Пепе Рейна и Винисиус, като именно и вторият вкара за гостите.

Опитният страж обаче секунди по-рано се опита да свали допълнително самочувствието на една от звездите в изоставащия тим, като при нарушение му казва: "Ставай и играй, идиот".

В крайна сметка именно младият бразилец стартира обрата, като намали за Реал в 56-тата минута, докато в 69-тата и 86-тата бе сътворен пълен обрат от 3:2, който прати възпитаниците на Анчелоти в следващия кръг.

В заключение бразилецът отговаря подобаващо на резервния страж след обрата, като му споменава, че е станал и играе.

Това е част от дискусията между двамата, която е нецензурна и продължава след двубоя, като дори и от Реал споделиха пост в социалните мрежи, с който осмяха опитния футболист. 

Вижте жребия за следващия кръг на Купата на Краля!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички