Виляреал пропусна разбие Спарта Прага, Шахтьор излъга Брага като гост


Виляреал пропусна разбие Спарта Прага, Шахтьор излъга Брага като гост

1544 0

Испанският тим Виляреал не съумя да вземе по-добър аванс срещу Спарта Прага в четвъртфиналите на Лига Европа, но все пак "жълтата подводница" спечели с 2:1 в първия мач между двата отбора.

Домакините имаха предимство през целия двубой и пропуснаха куп положения, които могат да се окажат решаващи в реванша след две седмици в Чехия.

В герой за домакините се превърна Бакамбу, който се по едно попадение през двете полувремена донесе ценната победа за 4-ия в Примера дивисион.

Между неговите голове за Спарта точен бе Брабец, който се разписа в продължението на първото полувреме. По този начин той дава сериозни шансове на чешкия гранд в реванша след две седмици.

В друг двубой от програмата в четвъртък вечер ШАхтьор Донецк се възползва максимално от шансовете си в гостуването на Брага и стигна до 2:1 в своя пола. През целия двубой португалската селекция имаше по-добрите положения, но купищата пропуски пред вратата на "миньорите" провали тима.

Ракитски откри резултата в 45', а половин час по-късно Ферейра реши двубоя в полза на гостите. Все пак минута преди края на редовното време Едуардо запази минимални шансове на Брага за класиране.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички