Виляреал - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Виляреал - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1498 0

Ще успее ли и Виляреал да шокира Барселона, или каталунците са си взели поука от неубедителния старт срещу Хетафе? Отговора на този въпрос предстои да разберем в неделния ден, когато двата тима излизат един срещу друг в битка от 3-тия кръг на Ла Лига.

Формата на двата отбора

"Жълтата подводница" се представи на задоволително ниво през изминалия сезон в испанския елит, завършвайки 5-о място в крайното класиране с актив от 64 точки. Така възпитаниците на Кике Сетиен намериха място в Лига Европа. Новата кампания те стартираха колебливо - със загуба с 1:2 от Бетис у дома, последвана от успех като гост на Майорка с 1:0.

Каталунците от своя страна свършиха по безапелационен начин работата си, триумфирайки с титлата. "Блаугранас" финишираха с актив от 88 точки - цели 10 повече от втория Реал Мадрид, гарантирайки си завръщане и в Шампионска лига. До нея време има, но "лос кулес" към момента не изглеждат особено убедителни. Момчетата на Шави започнаха новата кампания с нулево реми срещу Хетафе. Миналата седмица си го изкараха на Кадис, надвивайки ги с 2:0 у дома.

Какво говори историята зад това съперничество?

В миналото тези два тима са се срещали 50 пъти във всички турнири. В 31 от случаите каталунците се поздравяват с успех. Други 9 завършват в полза на Виляреал, а 10 наравно. В последния такъв, през февруари, "лос кулес" се наложиха с минималното 1:0.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между "жълтата подводница" и "блаугранас" е с начален час 18:30 ч. (българско време) и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "MAX SPORT 4". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите битката Виляреал - Барселона НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички