След трудния старт: И "подводница" ще опита да потопи Барселона


След трудния старт: И "подводница" ще опита да потопи Барселона
Снимка: GettyImages

1141 0

Шампионът на Испания Барселона потегли колебливо новия сезон в Ла Лига. Каталунците първо не успяха да си отбележат с Хетафе и завършиха 0:0, а след това десет минути преди края на мача не бяха отбелязали и срещу Кадис, но в крайна сметка спечелиха с 2:0. В третия кръг футболистите на Шави ще се изправят срещу Виляреал, и то като гост.

Барселона с трудно гостуване на Виляреал в Ла Лига

"Жълтата подводница" потегли със загуба от Бетис (1:2) и победа над Майорка (1:0). Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 3,85 за това да спечелят и домакинството си срещу Барселона. Ставката за триумф на каталунците пък е 1,99, докато пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,90.

Те се изправят един срещу друг в неделя, 27-и август, от 18:30 часа българско време. Точно четири часа по-късно - от 22:30 часа българско време, предстои и интригуващ и непредвидим дуел между Атлетик Билбао и Бетис. Баските потеглиха с поражение от Реал Мадрид (0:2), но след това победиха Осасуна (2:0). Севилци пък са непобедени след успех над Виляреал (2:1) и равенство с Атлетико Мадрид (0:0).

Атлетик Билбао и Бетис в непредвидимо дерби от Ла Лига

Все пак фаворит в сблъсъка са домакините от Билбао, като коефициентът на efbet за техен триумф е 1,90, докато ставката за успех на сметката на Бетис е 4,30. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,85.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички