Легенда на Манчестър Юнайтед се произнесе: Трансферът на Каземиро носи и много минуси


Легенда на Манчестър Юнайтед се произнесе: Трансферът на Каземиро носи и много минуси
Снимка: Getty Images

3484 0

Няма и ден откакто стана ясно, че бразилската звезда Каземиро ще премине от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед, а вече се започна и с критиките по тази сделка. Разбира се, коментар не пропусна да направи и един от най-великите английски защитници и легенда на "червените дяволи" - Рио Фърдинанд.

Настоящият анализатор за Sky Sports твърди, че трансферът на Каземиро на "Олд Трафорд" носи със себе си и голяма доза минуси.

"Нека не забравяме, че трансферът на Каземиро носи и много минуси. Очевидно възрастта - 30 години. Не бих казал, че това е огромен негатив, но мисля, че ако погледнем нещата от точката на бизнеса той ще има нулева стойност при евентуална продажба в бъдеще", заяви британецът пред подкаста "Vibe with FIVE".

"Платиха за него 70 милиона, като сложим и заплатата, която ще е една от най-високите в клуба, тази сума може да достигне до 100 милиона", допълни още Фърдинанд.

В думите на Фърдинанд има известна доза истина. Много от почитателите на Юнайтед са на мнението, че подобен трансфер на "Олд Трафорд" е повече от ненужен. Други обаче застават зад ръководството и смятат, че Каземиро ще помогне много на отбора. Междувременно ето кой може да си тръгне от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички